Terram és una plataforma de tècnics, arquitectes i enginyers, que tenen com a objectiu principal difondre i promoure la construcció sostenible en terra. Està format per dos grups principals, el de Girona i el de Barcelona.

Excavar la terra, donar-li valor i usar-la en rehabilitació i obra nova aprofitant totes les seves propietats per construir de manera saludable i ecològica


CARLOS SEDEÑO VILA

Diplomat en ARQUITECTURA TÈCNICA, Universitat de Girona (2008). Màster CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE EN TERRA, Fundació Universitat de Girona. Autor del PFM “Arcs i voltes de terra compactada”. Experiència en DESPATX d’arquitectura en la redacció de projectes d’edificació, urbanització i decoració. Experiència en empresa Constructora com a CAP D’OBRA en la direcció d’obra, gestió econòmica i planificació. Experiència en cooperació, en el Projecte de consolidació d’estratègies de desenvolupament sostenible i equitatiu a Thille Boubacar, Senegal (2015 i 2017).

EVA PALAUDÀRIES GARCIA

Llicenciada en ARQUITECTURA, ETSAB – UPC (2004). Col·legiada al COAC. Postgrau “COOPERACIÓN PARA EL DESARROLLO DE ASENTAMIENTOS HUMANOS EN EL TERCER MUNDO”, facultat d’Arquitectura de la Universidad Politécnica de Madrid (2005). Màster CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE EN TERRA, Fundació Universitat de Girona. Autora del PFM “Arrebossats amb recursos naturals i reciclats”. Experiència en DESPATX d’arquitectura i DIRECCIÓ D’OBRA. Experiència en Rehabilitació i Habilitació de locals comercials. Professora d’Autocad. Participació en projectes socials, espai BioBui(l)t-Txema i Connecthort, Barcelona.

Web

ANTONELLA MANCA

Llicenciada en ARQUITECTURA, Università degli Studi di Firenze. Màster CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE EN TERRA, Fundació Universitat de Girona. Autora del PFM en “Arrebossats amb recursos naturals i reciclats”. Experiència en DESPATX d’arquitectura. Experiència en la CONSTRUCCIÓ, especialitzada en arrebossats de terra i tadelakt. Participació en projectes socials, espai BioBui(l)t-Txema i Connecthort, Barcelona.


MIGUEL ANGEL MUELAS SIMARRO

Llicenciat en ARQUITECTURA, ETSAB – UPC de Barcelona. Un any en la ENSAT de Toulouse. Màster CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE EN TERRA, FundacióUniversitat de Girona. Autora del PFM en “Arrebossats amb recursos naturals i reciclats”. Experiència en DESPATX d’arquitectura. Experiència en la CONSTRUCCIÓ, especialització en arrebossats de terra i tadelakt. Participació en projectes socials, espai BioBui(l)t-Txema i Connecthort, Barcelona.

Han format part de Terram durant varis anys el Jesús Ramírez Pérez, la Susana Osés Lana i el Francesc Xavier Janer Adrian.
En un primer moment, també van participar Bjorn Berthelsen, Laura Constansó, Juli Fina,  Helena Massaneda, Francesc X. Massó, Macari Torres i Xavier Villasevil.